Societatea Comercială BEGA PAM S.A. Timişoara este prezentă în lista celor mai mari companii naţionale producătoare de produse de bakery, proaspată si congelată; produse cu specific mediteranean: pizza şi focaccia; patiserie proaspată, cozonaci tradiţionali româneşti, precum şi o gamă consacrată  de dulciuri, biscuiţi, napolitane şi diverse specialităţi.

S.C. BEGA PAM S.A. are ca obiect de activitate fabricarea şi comercializarea produselor de panificaţie proaspete si congelate, biscuiţi, napolitane, specialităţi; prestări servicii; operaţiuni de import-export in activitate proprie; comercializarea produselor agroalimentare; comerţ en-gros şi en-detail.

Societatea a luat fiinţă in anul 1956, ca “Întreprindere de industrie locală”, cuprinzând şase ramuri industriale, de la industria alimentară până la cea metalurgică. În anul 1960, dată fiind dezvoltarea acesteia, devine “Combinatul de Industrie Locală Timişoara”.


 Din anul 1977 î-şi schimbă din nou denumirea în  “Întreprinderea de Morărit, Decorticat, Panificaţie şi Produse Făinoase Timiş”, denumire pe care şi-o păstrează până în anul 1990, când se transformă în societate comercială “BEGA PAM S.A. Timişoara”.

Pe o periodă de aproape 60 de ani , Societatea Comerciala Bega Pam SA, produce diverse sortimente de produse de panificaţie, îmbunătăţindu-şi an de an calitatea produselor si serviciilor oferite clienţilor.

În portofoliul de produse a societăţii noastre există brand-uri, proprietate intelectuală, care se bucură de o deosebită apreciere a mai multor generaţii de consumatori în decursul timpului:

Napolitane glazurate amarui  “Danuţ”;

Biscuiţi traditionali, tip eugenia “Eu_genial “, Io genius”, “Extra”;

 

Minichecuri  “Magdalene”;

 

Biscuiti simpli “Raliu” si “Begapetit”;

Cozonaci speciali “Begatone”, etc.

 

Toată producţia se realizeaza conform standardelor europene de calitate si producţie.
Fidelizand consumatorul, preocupat din ce in ce mai mult de asigurarea unei alimentaţii sanatoase, folosim materii prime de cea mai bună calitate pentru  îmbunatatirea si înnoirea constantă a portofoliului de produse Bega Pam.
De asemenea, toate eforturile noastre s-au îndreptat în direcţia derulării unui amplu program investiţional de retehnologizare si modernizare a liniilor de fabricaţie.
De-a lungul timpului mulţi brutari si lucrători în panificaţie ai zilelor noaste şi-au făcut ucenicia în secţiile de producţie, Begapam Timişoara.

Scroll to top